Early Bird deadline 1. november: Hei Alle Sammen

Det er høst og det er garantert mye som skjer på alle kanter. Vi håper dere alle har det veldig bra.

I dag vil jeg minne dere på noe veldig viktig og lurt! Kanskje sommeren føles langt og lenge fram i tid, men den kommer og er på vei.

For meg er sommer en nydelig tid, sommer og sol. Men det aller beste for meg og min familie er valget vi har tatt om å komme til Sarons Dal og være med på Planetene.

Det er faktisk en investering i oss som familie.

Vi drar sammen hit, vi som voksne bidrar på Planetene og er med på Sommerstevnet. Barna koser seg på hver sin Planet. Planetene vet vi at har berørt våre barn, de har fått gode venner, kanskje for resten av livet. De har vært med på aktiviteter, som de snakker om resten av sommeren. På Planetene har de fått høre om Jesus på en tydelig, enkel og forståelig måte. Kjent på Guds gode nærvær i lovsangen, sett, hørt og tatt del i tilbedelse, møtt ledere full av omsorg og kjærlighet, konkurrert i masse gøye konkurranser, blitt sett og hørt i samlinger.

Jeg er så takknemlig for denne muligheten vi som familie får hver sommer. For oss har det blitt et viktig valg!

Å gjøre dette sammen, det betyr enormt for oss alle.

Har du tenkt hva du og din familien skal neste sommer? Om jeg kan anbefale noe, så må det være å velge Sommerstevnet i Sarons Dal og Planetene.

Akkurat nå, og fram til 1.november, kan du melde på barn/ungdom til en EARLY BIRD pris.  Det betyr at dersom du er tidlig ute, får du avslag i prisen! Det lønner seg og er et valg jeg ikke tror du vil angre på.

Husk at det er bindende påmelding!

Meld deg på her

Jeg håper virkelig vi sees sommeren 2025, at du og dine bestemmer dere for en sommer på planetene.

Vi sees,

Hilsen Rebekka, Planetleder

 

 



 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter