Kommer du til Stevnet med baby eller barn?

Å reise på ferie med baby eller små barn kan kreve litt ekstra planlegging. I Sarons Dal forsøker vi å legge til rette for småbarnsfamilier som velger å legge ferien sin hit.

Planetene
Fra mandag til fredag anbefaler vi at alle barn deltar på planetene, som er barne- og ungdomsleirene som kjøres parallelt med Sommerstevnet. Barnet må være påmeldt på forhånd for å delta på leirene.

Barna deles inn i ulike planeter, i forhold til deres aldersgruppe:

Miniplanetene (2-4 år)
Barneplaneten (5-8 år)
Juniorplaneten (9-10 år)
KidPlanet (11- 12 år)
YouthPlanet (13-18 år)

Les mer om de forskjellige planetene her

Noahs Lekeland (O-5 år)
Benytt deg av lekerommet som inviterer deg med inn i Noahs Verden. Her kan du som foreldre og foresatte å senke skuldrene, mens barna leker i ballrommet og benytter seg av lekeapparatene.

Her finner du også toalett og stellerom som er tilrettelagt for små barn, et baby/ammerom og et kjøkken du kan benytte til å tilberede barnematen og sterilisere smokker, flasker og brystpumpeutstyr i vår mikroovn.

Du kan oppholde deg i lekerommet fra kl. 14:00. Møtene vises på TV i lekerommet.

Badeland

I badelandet finner du et basseng for de litt større og et for de minste. Dette anbefales vi å benytte seg av på de varme sommerdagene.

Badebleier fås kjøpt i kiosken.

Du kan også benytte deg av badelekene våres som står utplassert ved det store bassenget.

Lekeplass
Denne finner du like ved Sarons Dal-hallen. Her kan barna leke i sanden og rutsje i sklie.

Lekestasjoner
Vi har satt ut flere lekstasjoner for de aller minste på området. Her kan barna tegne litt, leke litt, se en filmsnutt eller blad i bøker.

Barnemøter
Gjennom hele uken blir det barnemøter for både små og store barn. Sjekk det innholdsrike programmet så du ikke går glipp av noe.

Ammerom og stellerom
I Sarons Dal har vi har flere ammerom på området. I første etasje av Sarons Dal-hallen finner du et kombinert stellerom og ammerom. I andre etasje finner du ammerom ved Noahs Lekeland. Her har du også anledning til å stelle barnet, sterilisere utstyr eller varme barnematen i mikro.

Sterilisering av utstyr
Du som gir flaske, brystpumper og har behov for å sterilisere utstyr kan gjøre dette ved kjøkkenet i Noahs lekeland. Her finner du en mikrosterilisator til mikroovnen som står der.

Barnemat
I kiosken ved Sarons Dal-hallen får du kjøpt barnemat til aller minste. Vi har også satt ut flere mikroovner på området for at du enkelt skal kunne varme maten.

Barnestoler
Barnestoler skal være tilgjengelig ved alle kioskene og matstasjoner.

Barnevennlige toaletter
Har barnet ditt sluttet med bleie? Da kan du benytte deg av toalettseter og krakker som skal forenkle toalettbesøket for barnet ditt. Du finner dette ved de fleste toalettene på området.

Dusj og bading av babyer
For å hjelpe deg til å vaske babyen mens du er på ferie her, har vi satt frem badebaljer ved dusjene. Vi anbefaler å rengjør baljen både før og etter bruk.

Her finner du også småbarnsstoler som du kan sette barnet ditt i mens du selv dusjer, så du slipper å måtte løpe av gårde etter barnet ditt.

Barnevogner i hallen
Av sikkerhetsmessige årsaker må barnevognene plasseres på merkede steder inni den store hallen. Dette er i tilfelle en evakuering skulle finne sted. Skulle du glemme dette eller ikke vite om det vil en av vaktene henvende seg til deg.

Barnevogner ved barnemøtene
Barnemøtene fylles fort opp og derfor må barnevognene settes utenfor møtelokalet om kvelden. Har du spesielt grunnlag for behov for å ta med inn vognen, kan du henvende deg til en av vaktene for å høre om det kan gjøres et unntak.

Mat og drikke er ikke tillatt inne på møtene
For å unngå søl på de nye stolene er det ikke tillatt med mat og drikke inni møtehallene. Det gjelder i den store hallen og møtesalen der barnemøtene og seminarer finner sted.

 

Velkommen til Sommerstevnet i Sarons Dal!

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter