Kjære venner!

Troens Bevis sin styreleder, Sten Sørensen, hilser våre partnere med ord for denne ekstraordinære tiden. 

Guds fred! Vi lever i ekstraordinære tider. Korona-krisen påvirker oss alle. Aldri før i fredstid har A/S Norge blitt så nedjustert i hva vi kan gjøre den nærmeste tiden. Det er blitt iverksatt kraftige tiltak for å bekjempe dette viruset.

For oss i Troens Bevis forholder vi oss til de retningslinjer myndighetene har gitt. Vi har avlyst et arrangement som skulle vært i slutten av mars i Sarons Dal-hallen. Reisevirksomheten til menigheter her til lands settes også på vent den nærmeste tiden.

Denne våren vil bli helt annerledes. Nå må vi gjøre som våre misjonspartner der ute gjør; samles i hjemmene til bibel, samtaler og bønn. Menigheten er heldigvis ikke et fysisk hus, men hver enkelt er vi menigheten som Hans levende steiner. Og husk: «For hvor to eller tre er samlet i Mitt navn, der er Jeg midt iblant dem.»

Vi planlegger for fullt sommerstevnet i juli, men vi holder nøye øye med Korona-krisens utvikling og lytter til hva myndighetene til enhver tid anbefaler og bestemmer.

La oss bruke denne tiden godt og be særskilt for land og folk!

Jeg hilser dere med de kjente ordene:
«Vær ikke bekymret for noe, men la i alle ting bønneemnene deres komme fram for Gud i påkallelse og bønn med takk. Og Guds fred, som overgår all forstand, skal bevare deres hjerter og tanker i Kristus Jesus.» Fil 4,6-7.

Og denne bønnen deler jeg med dere:
«Herre Jesus Kristus,
du står foran meg,
du er også bak meg,
du er ved min høyre side,
du er ved min venstre side,
du er over meg,
du er under meg,
du omgir meg på alle sider,
du gjennomtrenger meg helt,
og du elsker meg
Herre Jesus.»

Med beste hilsen
Sten Sørensen



 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter