Sommerstevnet 3-18 juli: Et Større Oppdrag

-Etter tett samarbeid med kommuneoverlegen og øvrig helsepersonell, har vi landet på en plan som vi føler oss trygge på. Det åpner for to fine og innholdsrike Stevneuker for både barn og voksne i juli, forteller stevnesjef Rune Heimvoll.

Under mottoet «Et større oppdrag» kan Troens Bevis dermed invitere til innholdsrike og givende samlinger for alle aldersgrupper.
Den første uken i juli er det Planetuke for barn og unge. Påmelding ligger ute på nett. Planetene blir tilnærmet likt som tidligere, med litt rom for endringer av sikkerhetsårsaker.

-Sommerstevnet og Planetene følger selvsagt gjeldende nasjonale og lokale smittevernsregler. Derfor er det foreløpig satt et tak på 100 deltagere per Planet. Vi vil strekke oss langt for å gjennomføre en god og trygg planetuke for alle deltakere. Vi vil åpne opp for flere deltagere dersom dette vil la seg gjøre når det nærmer seg, forsikrer Planetleder Rebekka Høyer-Hansen.

For resten av stevnedeltagerne er det lagt opp til to møter daglig, ett på formiddagen og ett på kvelden.
Fra fredag 9. juli blir det i tillegg et barnemøte med dyktige ledere. Det vil skje på samme tid som kveldsmøte inne i hallen.

-Vi er svært glade for å kunne tilby disse barnemøtene med kjente og kreative krefter som Kåre og Janne Skuland, og Jarle Waldemar, i tillegg til nye navn som barnebok forfatter og sanger Wendy Anette Gjerstad og Ove Rocketroll. Jeg er overbevist om det blir ikke mange kjedelige øyeblikk på disse samlingene, lover stevnesjefen.

Av stevnetalere kan vi også se frem til å høre Rune Edvardsen, Sebastian Stakset, Siri Iversen, David Anje, Thomas Åleskjær. Zoé Kristiansen, Øystein og Gina Gjerme, Mats Ola Ishoel og siste helg, Egil Svartdahl.

Det blir konserter med Solveig Leithaug og Sveinung Hølmebakk og ellers flotte lovsangskrefter som Familien Gulbrandsen og Synnøve Aanensen, samt lovsangsteam fra Sørlandskirken og Filadelfia Kristiansand.

I år er for øvrig svømmebassenget i Sarons Dal åpent igjen og kan benyttes av barn og voksne under hele Stevnet.

Møtene vil sendes live over Facebook og nett og senere på Kanal 10 og TBN Nordic.

Se oppdatert program her



 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter