Det mest populære bibelverset i 2021

Se hva som var det mest populære bibelverset folk leste i 2021. Bibelen er ikke i ferd med å gå ut på dato. Den er fremdelese verdens mest leste bok.

-Vi er oppmuntret over å se det høye bibel engasjementet igjen i år da det betyr at folk henvender seg til Gud og Bibelen for å få svar på spørsmålene de har. Årets bibelvers peker rett på hjertet av hensikten med appen, som er å søke Gud og bli bedre kjent med han,” sier YouVersion grunder, Bobby Gruenewald.

I følge Bibelappen YouVersion var bibelverset som ble delt, bokmerket og fremhevet flest ganger gjennom hele året Matteus 6:33:

“Søk først Guds rike og hans rettferdighet, så skal dere få alt det andre i tillegg.”

Det største bibelengasjementet over appen skjer hver søndag, og er typisk 20 % høyere enn resten av uken. Det har tydelig vært en merkbar endring i brukervaner de siste to årene. I mars 2020, da folk ikke kunne delta på møter i kirker og menigheter, økte bibelengasjementet på hverdager med 10 % og fortsatte å øke i de påfølgende ukene.

Etterhvert som kirker og menigheter begynte å åpne for samlinger igjen, kom brukertoppene tilbake på søndager, men ikke på bekostning av daglige lesevaner.

I 2021 var engasjementet fra mandag til lørdag fortsatt 24 % høyere sammenlignet med nivåene før pandemien.

-Etter et rekordår i 2020, er vi glade for å se at så mange mennesker fortsatte den daglige bibellesningen på samme nivå i 2021,” understreker grunderen.

-Brukere har gått videre etter det første behovet for trøst og oppmuntring, og søker nå dypere i Skriften for å styrke relasjonen med Gud.

De raskest voksende geografiske områdene for Bibelapp nedlastninger og daglig skriftlesning i appen var Sentral-Afrika og Sør-Asia. Kongo så en økning på 49 % i bibellesning, og Pakistan så et hopp på 69 % fra 2020 til 2021.

I hver av disse regionene var bibelversdeling, videoavspilling og søkeaktivitet høyt gjennom hele året.

I november passerte Bibelappen YouVersion 500 millioner unike nedlastninger. Etterhvert som folk over hele verden lastet ned appen, begynte mange å bruke den regelmessig.

Bare i 2021 leste brukere:

-55,8 milliarder kapitler i Bibelen
-Spilte av 8,2 milliarder lydkapitler
-Laget 2,4 milliarder understrekinger, bokmerker og notater
-Fullførte 1,4 milliarder Bibelleseplan-dager

YouVersion la også til en bønnefunksjon i 2021 med lanseringen av Bønn med veiledning (guided prayer). Den leder folk gjennom en rekke punkter for å hjelpe dem med å reflektere over Skriften og komme nærmere Gud. På mindre enn ett år ble veiledet bønn fullført mer enn 38,4 millioner ganger.

Land med størst økning av bibellesning i 2021:

Bosnia og Herzegovina: 128%
Pakistan: 106%
Kroatia: 86%
Serbia: 74%
Makedonia: 86%

Bibelappen for barn
Bibelappen for barn (You version) er også populær og kan nå lastes ned på norsk. Den finnes på 67 språk og er lastet ned over 78,8 millioner ganger. I 2021 ble over 182 millioner bibelhistorier for barn lest på appen!

Guiness World Book of Records kan også bekrefte i 2021 at bibelen er verdens mest solgte bok i historien med mellom 5 og 7 milliarder eksemplarer.

Kilde: youversion.com/press.

 

Bli inspirert av trosstyrkende historier og nytt fra misjonsfeltene:
Få Troens Bevis bladet gratis i postkassen.

Du kan støtte misjonsarbeidet ut ifra Sarons Dal med en gave:
Bærekraft – En bære kraftig måte å støtte på

 

 



 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter