Milliarden det er enklest å gå forbi

Et hjem med et kall for å la de minste komme til Jesus. Rune Edvarsen forteller om ei lita jente som ble reddet av det nye senteret i Uganda.

Blind autist med Celebral Parese (MS) ble mishandlet og forsøkt drept. Det ble en traumatisk opplevelse full av frykt.

Mens vi sitter og velger og vurderer på livsmenyen hva som passer oss best å gjøre, er det en milliard som lever uten hjelp og håp i vår verden. De er forsvarsløse, og det er utrolig hva mennesker kan gjøre mot sårbare grupper.

Nå skal det også sies at det er mødre og foresatte som er verdens største helter og kjemper for livet for å hjelpe sine.

Denne lille er en av de minste Jesus taler om. Hun ble reddet ut fra et hjem i vold fra en stemor som ville drepe henne sakte, men sikkert. Jenta er rolig når hun ligger alene, men så fort noen tar i henne skriker hun i panikk. Totalt blind og forsvarsløs.

Men en dag kom Jesus gående inn i hennes liv og tok henne til et troende hjem for barn slike som henne. Et hjem med et kall for å la de minste komme til Jesus. Et slikt møte med Jesus kan ikke verdsettes nok med ord og bokstaver. Kun med hjertet og Hans kall.

Troens Bevis har dette kallet. Vi hører ropene og ser nøden. Vi går ut i stormen og redder mennesker for sannhetens skyld.

Takk at du er med oss!

 

Se hvordan du kan være med å støtte med en gave.

Kilde:  Troens Bevis bladet for juli, 2022.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter