Rune m. band: Spiller på konsert under Kaperuka i Farsund

-Vi gleder oss til en hyggelig sommerkveld på hjemmefronten, sier Rune Edvardsen. Han og bandet hans, som er mest kjent for store musikkfestivaler i Asia, ser nå frem til å spille under Kaperuka i Farsund 14. juli.


Som leder av Troens Bevis og Dina Stiftelsen er Rune Edvardsen blitt kjent som en fredsforkjemper og aktivist for en mer rettferdig fordeling av verdens goder. Han og bandet med musikere fra Norge og Sverige er mest kjent for internasjonale musikk festivaler i Asia og Afrika, der de har turnert siden 1998.

-Men nå gleder vi oss til konserten i Farsund. Det er veldig hyggelig å få spille på hjemmefronten. Vårt mål er å gi unge tro på at de kan være med på å forandre både sine egne liv og verden til det bedre, uansett hvor de bor, sier Edvardsen.

Rune Edvardsen tenker konserten i Farsund også blir en ekstra hyggelig markering av hans 60-års dag nå i juli.

-I sommer ønsker jeg å bruke bursdagen min til å sette fokus på barn med nedsatte funksjonsevner i den tredje verden. Vi holder på å bygge et stort senter i Uganda for barn i denne kategorien og deres pårørende, noe som vi håper er begynnelsen til flere lignende senter andre steder i verden. Behovet er overveldende, men vi er takknemlige for den store støtten vi har begynt å få for å kunne hjelpe disse barna. Det er tydelig at det rører noe hos mange.

Rune Edvardsen har tre plateutgivelser bak seg. Med i bandet er Peter Carlsohn (bass), Stig Lindell (keyboard), Cutta /John Kåre Gullestad (gitar, vocal) Kniksen/Jan Aril Edvardsen Moi (trommer).

Konserten er på Torvet i Farsund sentrum torsdag 14 juli. Kl 20:00 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter