HAALAND OG JESUS

Haaland fansen og markedsavdelingen hans ser ut til å gjøre en bedre jobb enn følgerne til Jesus, skriver Rune Edvardsen, leder for Troens Bevis.

Det er ufattelig mange som kjenner til Haaland, vår nye nasjonale stolthet. Han har på noen få år blitt super kjendis og en av verdens beste fotballspillere. Jeg skiftet klubb da han gikk til Manchester City. Haaland er en type vi alle har noe å lære av. Gjennombruddene og scoringsteften er utrolig. Han legger seg i posisjon for å score og skaffe klubben poeng og resultater. Det er i angrep en setter resultatet for kampen.

Haaland er på alle sosiale medier og presse hele tiden. Han er på milliarders lepper ukentlig. Ja, han er blitt mere kjent enn Jesus.

Jesus Kristus som har 2,7 milliarder vitner og følgere, blir ikke gitt samme oppmerksomhet som Haaland. Haaland fansen og markedsavdelingen hans ser ut til å gjøre en bedre jobb enn følgerne til Jesus.

Det er en helt annen kamp. Det er mye viktigere resultat som skal oppnås på den banen Jesus spiller. Angrepsrekka og midtbanen som legger opp til pasninger, må også jobbe hardt for at MÅLET SKAL TREFFES.

La oss be for Haaland og alle andre spillere på verdens arenaer – og selv spille så godt vi kan på livets arena og nå de unådde og utelatte.

kilde: Troens  Bevis bladet august 2023

La deg inspirere av  trosstyrkende historier og nytt fra misjonsfeltene:

Få Troens Bevis bladet gratis i postkassen 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter