Emma Guttormsen (20): Jeg ser at Jesus er for alle!

For å trene opp den yngre generasjonen, har flere unge fått et tilbud om å være med som TB-ung forkynner. Da får de tale på forskjellige steder i Norge, samtidig som de også samler inn midler til misjon. Emma Guttormsen er en av dem, og i april/mai besøkte hun den nye omsorgsbyen i Uganda.

-Jeg synes det har vært en veldig fin tur til Uganda med mange fine inntrykk. Men det har vært krevende å se hvordan hverdagen er for barn i slummen, sier hun.

Du var også med Hans Martin Skagestad på kampanje i Burkina Faso i 2023, hvordan opplevde du det?
-Det var veldig gøy å se så mange mennesker samles. Jeg kunne være med og be for syke og vise dem kjærlighet. Da var jeg med som Troens Bevis ambassadør for å se mer av arbeidet.

Men nå har du begynt som TB forkynner?
-Ja, og synes det er veldig gøy!! Jeg er ikke taletrengt, men når jeg kommer opp på scenen opplever jeg at Gud bruker meg, selv om jeg ikke har så lyst til å være der. Men gjennom Troens Bevis oppleves det som trygt. Jeg får oppfølging og feedback på talen og forbønn.

Er det noe spesielt som gjør inntrykk på deg med hensyn til evangeliet du vil formidle?
-Det må være at det er for alle aldersgrupper, nasjonaliteter og mennesker, uansett hvor de er i livet. Inkludert de med funksjonsnedsettelser. Jesus er for alle. Da tenker jeg også at en alltid når noen med evangeliet når en forkynner for en forsamling.

Hva er ditt inntrykk av arbeidet til Troens Bevis?
-Det er et solid arbeid som er bærekraftig. Etter å ha vært med på disse to turene ser jeg at arbeidet er til å stole på, pengene går dit de skal. Da er det enkelt for meg å stå på en scene og samle inn til gode formål.

Det var også 16 bibelskoleelever fra Kristiansand Bibelskole som var med på turen til den nye omsorgsbyen i Uganda i april/mai. Her får Thomas Johansen og Fredrikk Willumsen besøke ett av barna på sykestuen.

 

 

 



 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter