Populær konfirmasjonsleir i Sarons Dal

– Vi hadde en fantastisk helg i Sarons Dal. Det sier ungdomsleder Erik Stordal i Filadelfia Vennesla som i helgen tok med seg 19 ungdommer til konfirmasjonsleir i Kvinesdal.

– I år skal en gjeng ungdommer fra menigheten til Jesus to the Nations i Sarons Dal. For oss ble en slik helg i mars en fin oppkjøring til sommerens festival, sier Stordal
Gjengen fra Vennesla forteller om en flott helg med en fin kombinasjon av moro og åndelig utbytte. Møtehallen med kunstgressunderlag stod til disposisjon, der ble det spilt fotball både med og uten kikkert. Paintball og en tur til Sørlandsbadet i Lyngdal ble det også tid til. – Men best av alt var at to ungdommer tok i mot Jesus på lørdagskvelden, forteller en entusiastisk Stordal.

JTN neste 
– Det gikk i ett hele helga, men det var utrolig gøy, forteller Helge Flatøy i Troens Bevis som var med og arrangerte leiren. – For oss i Sarons Dal er dette en fin måte å knytte kontakter inn i menighetene, presentere arbeidet vårt, og tenne ungdom i brann for misjon, sier Flatøy.

– Nå ser vi fram mot JTN i juni, og vi håper å arrangere en ny leir i Sarons Dal for ungdommene til høsten, avslutter Erik Stordal i Filadelfia Vennesla.



 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter