”Shalom til våre kjære palestinske brødre og søstre i Kristus”

Messianske jøder står sammen med de kristne palestinerne i sorgen over Rami Ayyad som ble drept for sin tro i Gaza sist søndag.

 

Kondolansene til de kristne på Gazastripen strømmer inn etter at Rami Ayyad,  som jobbet i bokhandelen til bibelselskapet i Gaza, ble drept for sin tro sist søndag. Mange av kondolansene er blitt lagt ut på denne websiden, deriblant en hilsen fra pastorteamet i den messianske menigheten Beit Asaph i Netanya i Israel som ledes av David og Lisa Loden.

”Vi deler deres sorg i tapet av en av våre kjære Brødre, Rami, som mistet livet for sin tro og nå bærer martyrenes krans. På vegne av det israelske messianske fellesskapet vil vi utrykke vår solidaritet i kjærlighet og støtte for Ramis familie og medarbeidere. Ramis død minner oss på at Jesus kall over våre liv til å forkynne evangeliets sannhet kan kreve at vi må betale den største prisen. Må Gud gi oss nåde til å bli funnet verdige. Men dette er en tid for oss til å gråte sammen, og jeg vil være veldig takknemlig om våre oppriktige kondolanser fra det israelske messianske fellesskapet kunne viderebringes til Ramis familie og brødre i Gaza.”

Etter flere norgesbesøk, blant annet til sommerstevnet i Sarons Dal, er mange i Norge kjent med tjenesten til David og Lisa Loden. Det er to messianske nasjonale misjonærer i menigheten deres som får fast underhold fra Troens Bevis. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter