300 ungdommer på festival i Sarons Dal

Tre hundre ungdommer fra øst til vest fylte fredag kveld opp hallen i Sarons Dal i Kvinesdal.

Ungdommene hadde tatt turen for å delta på ungdomsfestivalen Jesus to the Nations som arrangeres hver sommer i regi av Troens Bevis Verdens Evangelisering.

Pyro og rock´n roll åpnet festivalen
Fredags kveld inntok ungdommene den store hallen, hvor hele festivalen ble åpnet av bandet Easy Living med Christian Låtveit i spissen, hvor Ariel Fåland hadde også tatt turen og sørget for pyroteknikk og eksplosjoner på scenen sammen med bandet.

Kvelden ble ledet av Låtveit og Jarl Håkon Egeli som er årets konferansierer. Disse to hadde også ansvaret for den årlige konkurransen mellom øst og vest, Team Challenge, som er et av høydepunktene hvert år.

Festivalgeneral, Morten Haave ønsket deltakerne velkommen og fortalte hva som skulle skje denne helgen. Haave har tatt over ansvaret for festivalen etter at tidligere general, Helge Flatøy gav stafettpinnen videre i fjor.

jtn4

Morten Haave, festivalleder for Jesus to the Nations.

Deretter var det lovsangsteamet fra Oasen Søgne og Mandal som ledet ungdommene i lovsang, under ledelsen av Kai Arne Martinson som er lovsangsleder i Oasen.

Rett etter kom festivaltaler Hans Martin Skagestad, som er evangelist og leder for ungdomsarbeidet i Troens Bevis for å tale om «Hvem tror dere Jesus er». Han fortalte også vitnesbyrdet sitt og om oppveksten fra da han var en pøbel og bodde i Kristiansand. Etter talen hadde han en frelsesinnbydelse til ungdommene. Mange kom frem og deltok på dette.

Premie for beste camp
I år som forrige år lovet arrangørene at det ungdomsarbeidet som hadde den beste og mest inkluderende campen på festivalens campingplass et gavekort på 15 000 som ble gitt av Klippen Lyd og Lys fra Sandnes.

Fra Eiken og Åseral hadde de tatt med seg et elgoksehode og de hadde luftgeværskyting. Andre steder fikk man gratis grillmat og slush.

Med fokus på misjon
Ungdomsfestivalen fokuserer på misjon, hvor arrangørene har et ønske å tenne misjonsbrannen hos de unge deltakerne som er i alderen 13-18 år. På festivalen arrangeres det konkurranser og aktiviteter, samt relevante budskap som arrangørene håper vil nå inn til de unge.

Sarons Dal er kjent for å drive misjonsarbeid, hvor de har avdelingen Innfødte Evangelister som sender ut evangelister i sine egne hjemland, hvor de kjenner kulturen og språket. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter