Ville møte lokalbefolkningen

Terje André Kvinlaug (18) fra Kvinesdal er med til India. Han har i flere år drømt om å bli med Rune Edvardsen på en slik reise. Hans ønske var å komme i kontakt med lokalbefolkningen mens han var i India.

Vi spør Terje André hvorfor han ble med til India?
–    Jeg har i flere år ønsket å se verden utfra perspektivet til de nasjonale. Det er altså de lokale forholdene som opptar meg mest. Dernest er det enormt stort å få være med på en reise der evangeliet blir forkynt til så mange mennesker. Slike store forsamlinger med evangeliet i sentrum, er nesten en umulig tanke i Europa. Dette tar jeg med meg som en enorm inspirasjon.   
Hvordan har oppholdet vært?

–    Jeg har oppnådd det jeg har ønsket. For meg var det viktig å få kontakt med den lokale befolkningen. Under festivalen har jeg danset med dem og snakket med dem. Det kjentes godt, men med en underlig bismak. For vi hvite blir opphøyd, og det liker jeg ikke da alle er like verdifulle innfor Gud.

Er det noe spesielt du vil fremheve på turen?
–    Jeg danset med en 70 år gammel mann, og han viste stor glede. Det syns jeg var tøft. Etterpå sendte han denne gleden videre til Gud. At denne gamle mannen både gledet seg og sendte videre takken til Gud, forteller mye om den helheten de har i livet, svarer en begeistret Terje André Kvinlaug.

Se bildegalleri fra kampanjen:

{artimageview flickrApiKey=”eeceaffeaa0f86f64a42d81dfa7efec0″ flickr=”Troens Bevis” flickrSet=”72157648011851363/” flickrNumberOfImages=”800″ previewWidth=”400″ caption=”India 2015″ autoGenerateThumbs=”true” }{/artimageview}

Foto: Nathalie Edvardsen 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter