Misjonskonsert i Eiken

For bl.a. å nå nye partnere arrangerer Troens Bevis i samarbeid med lokalmenigheter med jevne mellomrom misjonskonserter der det norske kristenfolket utfordres til å ta del i det store Oppdraget. Flere reiser nå ut fra Troens Bevis og denne gang var det Sten Sørensen og Glenn Tønnessen som deltok.

Nylig ble det arrangert en meget godt besøkt misjonskonsert i Betesda Eiken med bl.a. den blinde Gaither-pianisten Gordon Mote. Gordon er født blind, er en av verdens beste på tangenter og har spilt med mange storheter. Han leverte en enestående konsert med pianospill og sang i verdensklasse, godt forankret i et solid vitnesbyrd om hva Jesus betyr og har betydd i hans liv og tjeneste. Et annet hyggelig bekjentskap var sangfamiliene Govertsen & Hobbesland fra Betania Kristiansand.

Både forkynner Sten Sørensen og administrativ leder Glenn Tønnessen utfordret og inspirerte folket til å være med å ta del i det store Misjonsoppdraget.

– Misjonsbefalingen er ikke et spørsmål. Det er en befaling fra vår Mester og Herre, og dette Oppdraget gjelder «like til jordens ende» (Ap.gj.1.8). Her må vi mobilisere det norske kristenfolket. Vi har midlene og mulighetene. Vi har blant annet de innfødte evangelistene som på en enkel måte kan ta evangeliet til «jordens ende» for deg. Tenk om du visste at hver dag er der noe der ute som får høre evangeliet pga deg! Alle kristne i Norge bør minst ha en innfødt evangelist.

Responsen var ikke den største i Eiken, og vi kjenner at desperasjonen øker. Vi vet at mange er med og bringer evangeliet ut på ulike måter, og det er vi evig takknemlige for. Men vi vet at der er så mye mer som skulle vært gjort der ute. Vi skal snarlig sende ut 1000 nye innfødte evangelister i Sørøst-Asia og vi har bare fått sendt ut omlag 300 de siste to-tre årene. Evangeliet haster. Jesus kommer snart. Anslagsvis 2,7 milliarder mennesker har ennå ikke hørt om Jesus. Hører vi ropene fra høstmarken her oppe i vår velstandssamfunn i nord?

Troens Bevis har fått et mandat til å inspirere kristenfolket i landet vårt for Oppdraget der ute.



 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter