Nesten 1000 forhåndspåmeldte barn

Nesten 1000 barn er forhåndspåmeldt på Planetene under Sommerstevnet som begynner lørdag i Sarons Dal.  – Men vi trenger fremdeles 3 til 4 ekstra medhjelpere, sier planetsjefen.

– Nøyaktig en uke før startskudd har vi 985 forhåndspåmeldte barn til barne- og ungdomsplanetene, sier planetsjef Siv Camilla Ottesen.

– Det vi nå har behov for er 3 til 4 ekstra medhjelpere på Barneplaneten, JuniorPlaneten, KidzPlanet da en håndfull har meldt frafall, legger hun til.

Planetene i Sarons Dal er et av landets største barne- og ungdomsopplegg. Med alderstilpasset program er det tilrettelagt for dagaktiviteter fra 13. til 17. juli. Kjente navn som Jarle Waldemar, Sunniva og Emmeline, Mathias & Pernille og Janne og Kåre Skuland deltar og er med på å gjøre stevneuken ekstra spennende for de unge deltagerne.

– Vi har ennå noen få plasser igjen på Miniplaneten (2-4 år) og på Youth (13-18 år) under ridning og elvepadling, ellers er det stappfullt på de andre planetene, tilføyer Siv Camilla, og oppfordrer til rask påmelding for å sikre en plass.

Les mer om planetene her → 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter