Bibelskolen i Sarons Dal blir asylmottak fra august

Troens Bevis har nå inngått en avtale om å innkvartere 52 av de 125 asylsøkerne som Kvinesdal kommune er pålagt å motta fra august.

Troens Bevis har nå skrevet under en avtale der Sarons Dal stiller 52 sengeplasser til disposisjon for de 125 asylsøkerne som Kvinesdal kommune er pålagt å ta imot denne høsten. Selve Bibel og Misjons Instituttet er flyttet til Oslo, og bygningen med internat stod derfor tom. Avtalen har varighet fra 18. august 2008 til 25. mai 2009.

Til sammen utgjør denne avtalen en inntekt for Troens Bevis på rundt 400,000 kroner, avhengig av hvor mange som blir boende helt til avtalen går ut 25. mai.

-Det er klart at det er jo bedre å ha litt inntekter på bygget enn at det skal stå tomt, for det er jo allikevel driftsutgifter på det, sier økonomisjef Arnold Dragland.

– Men vi må jo heller ikke glemme det viktigste, at vi kan være med på hjelpe personer og familier som er i stor nød, tilføyer han.

Lopex Mottak a/s er driftsoperatør for asylmottaket, og ansetter personell som hjelper flyktinger til rette i det norske samfunnet.

 



 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter