Fikk inn 26 000 til barna i Kongo på julemesse

Julemesse og loppemarket i Sarons Dal fikk inn over 26,000 kroner til Dina- stiftelsens arbeide i Afrika.

 

Det kom godt med besøk fra hele distriktet til julemessen og loppemarkedet i Sarons Dal lørdag 17. november. Julepynt og diverse varer forsvant raskt fra hyllene, og mange fant flere godbiter blant loppene.

Med billige priser og vissheten om at hver krone gikk til ett godt formål var det lett å fylle opp handlekorgen. Undertegnedes 4 åring var svært fornøyd med en stor lekeborg han fant på loppemarkedet, og mor var fornøyd med ett par nye skøyter til minstemann fra julebutikken..

Det er for det meste personalet med familie som på frivillig basis har brukt mye tid i forveien på å pakke ut varer i butikken før de stilte opp bak disken på selve dagen.  Tommy Bjelland forteller at han solgte ristgrøt, pølser og vafler til over 3000 kroner i kafeen.

Dina-stiftelsen   holder på med flere prosjekt i Kongo der pengene blir ett kjærkomment tilskudd. Ett mødrehjem for 50 voldtatte kvinner og deres barn i Uvira er under oppbygging, 250 pygmebarna i Masisi trenger flere klasserom og ellers er det store og små behov på de to barnehjemmene i Goma der det nå bor 110 jenter og gutter. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter