Vellykket konferanse for ”Miracle”-familien

12.-14. august ble ”Miracle”-kanalens andre konferanse for TV-seere holdt. I alt 120 arabisktalende personer, foruten barn deltok.

 

– Vi hadde en veldig bra konferanse med 120 arabisktalende personer, foruten barn, forteller lederen for ”Miracle”-kanalens oppfølgingsenter i Stockholm, som også arrangerte konferansen.

Han hadde på forhånd invitert mange av dem som har ringt inn til kanelen eller tatt brevkurset ”Det nye liv”.

Dr. Adele Noshi fra Egypt, som er programleder for en av kanalens populære serier, Daily Bread, var med som taler. Konferansen hadde også sin egen arabiske lovsangsleder.

Temaet for samlingene var tatt ifra Nehemia 2:20 i Bibelen: ”Himmelens Gud skal gi oss fremgang. Nå begynner vi, hans tjenere, å bygge.”

– Vi hadde en flott tid sammen både når det gjaldt det sosiale og det åndelige fellesskapet, og det var til og med noen som tok imot Jesus som sin frelser på konferansen, sier lederen for oppfølgingsenteret i Stockholm.

Den første samlingen av dette slaget ble holdt i fjor sommer.

”Miracle”-kananelen sender 12 timer daglig på satellitt og har seere i Nord-Afrika, Midtøsten, Den persiske gulfen og Europa. Det er nå i overkant av 2000 seere som kontakter kanalen hver måned med spørsmål om tro og lære.

Se også:



 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter