Planetleder Rebekka Høyer-Hansen: Høsthilsen fra TB Ung

God høstferie til dere som har det. Sommeren er over, men jeg har friskt i minne en super sommer på planetene sammen med dere.

Jeg håper du også husker tilbake på alt du opplevde i sommer. Jeg håper og tror at du hørte og lærte mye om Jesus, fikk gode opplevelser, møtte gamle og nye venner og at du hadde det veldig morro. Jeg oppmuntrer til å fortsette å lære mer om Jesus. Gå på søndagsskolen og gudstjenester i din lokale menighet eller kirke. Hør på lovsang og gjerne sanger fra Spotify-listen fra din planet. Å fortsette å fylle deg med Guds ord vil gi deg en sterkere tro!

Vi startet som noen husker en early-bird påmelding. Dette var populært! Allerede nå er det over 140 stk som har meldt seg på. Det er SÅ gøy! Vet du allerede nå at du skal være med på planetene 2024, så er det lurt å melde seg på med en gang. Kanskje et gavetips til noen😉

Vi i Troens Bevis Ung (TB Ung), som jobber med barn, tweens, ungdom og ung/voksne, vi jobber med mye spennende. Vi gleder oss til å dele mer med dere i disse nyhetsbrevene.

Om ikke lenge bestilles det en maskot, Løven av dalen😁 Den skal dere bli godt kjent med på planetene 2024. Og som sagt, det er mye spennende på gang.

Nyt høsten og høstferien. Husk at du er høyt elsket, verdifull og Gud digger deg!

Kos deg med en ny hilsen fra Lykkeborg! 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter