Mirakler skjer i Ghana

Hans Martin Skagestad har nylig hatt kampanje i Nord-Ghana. 10 000 mennesker hørte evangeliet om Jesus bli forkynt. Over 1000 mennesker responderte på budskapet. Nå er det innfødte evangelister og menighetsplantning som er neste steg for å nå de i unådde områdene i Nord-Ghana, sier den unge evangelisten.

Den unge evangelisten, Hans Martin Skagestad, har nylig holdt evangeliseringskampanje i Ghana, i Vest-Afrika. Dette er bare en av flere kampanjer som han har arrangert for Troens Bevis i Nord-Ghana, et område med mye muslimer og hvor det finnes flere unådde folkeslag. Denne gangen har ble kampanjen holdt nordøst i landet, i byen Nalerigu.

– Vi fikk en fantastisk start på kampanjen. Hele 2 500 mennesker deltok første møtekveld, og flere hundre mennesker gav sine liv til Jesus. Flere kom frem, og vitnet om helbredelser. Mange menneskeliv ble berørt av Jesus, forteller Skagestad på telefonen fra Ghana.
Etter hans inntrykk hadde de lokale samarbeidsmenighetene utført et godt forarbeid for kampanjen. Andre kveld kom det over 3 500 mennesker.

– Også denne kvelden var det hundrevis av mennesker som responderte på budskapet om Jesus Kristus, og igjen skjedde det flere helbredelser. Et spesielt øyeblikk var da en dame kastet krykkene sine, og begynte å gå.

Kampanjen ble avsluttet med 4 500 mennesker tilstedte.

– Nå starter det viktigste, nemlig oppfølgingsarbeidet. Oppfølgingsarbeidet er avgjørende for at vi skal lykkes med å nå ut til de unådde folkeslagene, og ivareta de som nå møtte Jesus på kampanjen. Det skal nå plantes flere menigheter i etterkant av kampanjen. Vi trenger derfor din støtte til å sende ut nye innfødte evangelister til å plante disse menighetene, forklarer Skagestad.

– Under oppholdet her har jeg også fått møte 20 av de innfødte evangelistene som Troens Bevis støtter i Ghana. Rapportene er helt fantastiske, nesten 30 nye menigheter er plantet i Ghana i løpet av 2016. I tillegg til dette, er det like før 25 nye menigheter skal plantes. Disse er nå helt i startfasen.

– Jeg skal også besøke et annet land i Nord-Afrika for å se om det er muligheter for å drive misjonsarbeid der.

– Det er helt utrolig at vi får lov å være med på det her. I løpet av disse tre dagene har over 10 000 mennesker vært på møtene våre. Over 1000 mennesker har respondert på frelsesbudskapet om Jesus. Tenk at vi får være med og forandre steder, byer og land, avslutter Skagestad.

STØTT EN INNFØDT EVANGELIST. RING (+47) 38 35 75 00. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter