Fra India til Israel for å finne Yeshua

Her er en liten historie om hvordan en av våre innfødte evangelister i Israel fikk lede en 60 år gammel jødisk immigrant til Jesus.

Vi har fått denne lille historien fra Avi Mitrazi som er pastor i den messianske forsamlingen Adonai Roi i Tel Aviv. Med underhold fra Troens Bevis er han med og leder ett stort evangelistisk arbeid i Tel Aviv fra ett senter som menigheten driver som heter Dugit.

Avi forteller at en 60 år gammel jødisk immigrant fra India satt og så på TV i Tel Aviv, og kom over en kristen TV-sending. Programmet fanget interessen hans, og snart satt han og så på flere programmet om Yeshua på samme kanal. En dag kom han til å nevne dette for sin nevø, som er en kristen og medlem av Adonai Roi forsamlingen i Tel Aviv. Nevøen tok onkelen sin med til menigheten der jeg fikk møte han. Jeg inviterte han til å lese Bibelen sammen med meg, og etter en bibelstudie om profetiene og hvordan de ble oppfylt i gjennom Yeshua, tok han imot Jesus som sin frelser. Vi inviterte han til å komme på en lovsangskveld på Dugit senteret hvor musikere kommer sammen for å prise Yeshua. Han ble overlykkelig over å møte andre troende jøder, og han sang og jublet i lag med de andre denne kvelden. Et par dager senere ble han døpt.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter