Markedsførings avdelingen til Jesus

Vi som tror er mange, og med dagens muligheter kan budskap og nyheter gå globalt på sekunder.

De siste året har vi vært et team fra Sarons Dal som har besøkt en del menigheter for å utfordre til mer misjon blant alle mennesker, så ingen skal være utelatt. Det er over 3 milliarder som enda ikke har hørt de gode nyhetene om Jesus.

Men de fleste av disse har hørt om Facebook, Coca Cola og Ronaldo.

Vi som tror er mange, og med dagens muligheter kan budskap og nyheter gå globalt på sekunder. Markedsføringsavdelingen til Jesus er alle oss som tror. Ved å bruk de redskapene som nå er tilgjengelig, kan vi sammen fullføre misjonsbefalingen om å ta evangeliet til verdens ende.

I løpet av de siste hundre årene har antall Jesus troende i verden femdoblet seg, fra 600 millioner i 2010 til 2,5 millioner i 2019, og dette tallet øker stadig, ifølge learnreligions.com. Det er en enorm vekkelse som pågår på jorden i dag, men samtidig øker befolkningen i større takt en vi klarer å få ut budskapet.

Derfor anbefaler jeg enda en gang å sende ut eller støtte din egen lokale evangelist.

I 2023, i en turbulent tid, plantet våre 1344 lokale misjonærer 1643 menigheter. De fikk be til frelse med hele 55 000. Det er fantastisk! Men allikevel handler dette ikke om tall. Det handler om at mennesker skal få en levende relasjon med Jesus, som de igjen kan gi videre til sine barn og landsmenn.

I år kan Troens Bevis feire 60 fabelaktige år med misjon til unådde folkeslag. Men uten dere, våre kjære partnere, hadde ikke dette vært mulig. Tusen takk for at dere står sammen med oss.

Nå gleder vi oss til å se dere på Sommerstevnet i juli.
Det blir et Stevne med ny inspirasjon som handler både om vår egen hverdag, men også om oppdraget vårt, som er å ta de gode nyhetene om Jesus til verdens ende!

Støtt en evangelist

Kilde: Troens Bevis bladet for juni, 2024

Bli inspirert av trosstyrkende historier og nytt fra misjonsfeltene:
Få Troens Bevis bladet gratis i postkassen

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter