Som tidligere Planetmedarbeider kan du få en telefon

Dersom du har vært med som medhjelper på Planetene kan det  være at du får en telefon i løpet av de neste ukene, forteller medarbeideransvarlig for Planetene, Cecilie Nyland. 

Det er mange hundre unge voksne og voksne som har vært medarbeider på Planetene de siste 15 årene. Noen har vært med ett år, andre har lagt ferien til Sarons Dal så lenge de kan huske. Noen husker de var helt utslitt etter en uke med høyt tempo og ansvar for mange barn, mens andre bare koste seg. Uansett så var du med og betydde en forskjell, og du var en del av en leir som drømmer om at alle barna og ungdommene skal få et personlig møte med Jesus.

Vi jobber nå med å tilrettelegge for at det skal bli plass til flere barn på alle Planetene, og i løpet av januar kan det godt være at du vil få en telefon av meg med spørsmål om du har lyst til å være med – så det kan du jo forberede deg litt på.

Datoen er 9. til 14. juli for de som er medarbeidere for barn og unge, og vi trenger mer enn gruppeledere! Vi ønsker besteforeldre som kan skape trygge rammer, folk som liker å jobbe praktisk mer enn å jobbe direkte med barna, vi ønsker de som kan ta en nattevakt eller to så ungdommen kan sove trygt, eller deg som liker å stå på en post og vite at du har kontroll på det.

Tenk, og be litt over sommeren 2017. Jeg lover å ta godt vare på deg om du blir medarbeider, og vi kommer til å få det skikkelig moro sammen!

Hilsen Cecilie, medarbeideransvarlig for Planetene i Sarons Dal.

Les mer om Planetene under Sommerstevnet her. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter