Guds Øyne

Har du prøvd å låne Guds øyne for å se hvordan han ser deg? Mange ville nok bli både overrasket og overveldet. Les Rune Edvardsens ord som går rett inn i tiden.

For mange år siden skrev jeg en sang jeg kalte: «La meg låne dine øyne.» Den sier blant annet at jeg kan se på meg selv gjennom dine øyne i dag.

I mange situasjoner i livet kommer en til kort når en bare har seg selv å se på.
Det kan være i vanskeligheter og i utfordrende situasjoner. Det kan være at en ikke kjenner seg god nok i livet, eller at en har gjort feil og føler anger.

Da kan det være godt å låne Guds øyne og oppleve hvordan Han ser på oss.

Da ser en virkelig det store i Evangeliet der vi er forsonet og blitt rettferdige. Han har gjort alt og vil at vi skal lykkes og nå målene.

Også i disse tider med pandemier og økonomi som raser sammen – ser Gud oss. Her kjemper mange en kamp de føler seg maktesløse i. Uforutsette ting har snudd opp ned på tilværelsen.

Guds ord gir trøst: «Se jeg er i går og i dag den samme ja til evig tid.» «Jeg har all makt i himmel og på jord.» «Jeg er veien sannheten og livet.»

Gud ser på oss i evighetens målestokk. «Gud elsker og er kjærligheten».

Hvordan skal det gå til slutt? Jo, det vet vi. En himmel der alt er godt venter oss. Tenk å være evig sammen med Ham. Det er mange som kjemper for livet i denne verden – ikke bare i Korona-tider, men hele tiden. Vi må ikke glemme at også disse trenger øyne som ser dem slik Gud ser dem. Vi må se på mennesker med Guds øyne og vise den samme nåde og kjærlighet som vi selv har opplevd.

Guds øyne ser de unådde, de som er opplært annerledes, de som strever og flykter for sine liv. Ja, til og med de som hater oss.

Guds øyne er fulle av kjærlighet og de leter over hele jorden for å finne dem som ikke har funnet sannheten. Kjære venner, oppdraget blir viktigere dag for dag.

LA OSS HOLDE OPPE MISJONSFANENE OG VITNE OM DEN GUD SOM SER OSS!

 

Kilde: Troens Bevis bladet for juni 2020.

Bli inspirert hver måned med nye misjonshistorier og oppmuntrende vitnesbyrd. 

Motta ett gratis abonnement av Troens Bevis bladet 

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter