Rune Edvardsen: Kjære støttespillere og venner

Les Runes Edvardsens julehilsen til deg som står sammen med Troens Bevis i oppdraget.

I denne tidlige juletid ønsker jeg å sende dere en hjertevarm og takknemlig julehilsen. Dere som står ved vår side og støtter oss i vårt arbeid med de mest utstøtte og sårbare i samfunnet, er virkelig en gave vi ikke kunne klart oss uten. De som ikke har hørt evangeliet får høre at Frelseren er for oss.

Dere er de som tror på oss, som gir oss styrke og motivasjon til å fortsette å kjempe for de som trenger oss mest. Deres bidrag og engasjement betyr så mye mer enn dere kanskje vet, og det er dere som gjør det mulig for oss å skape positive forandringer i menneskers liv.

I en verden som tidvis kan virke kald og hard, er dere det varme lyset som sprer seg gjennom mørket. Med deres støtte og omsorg, har vi kunnet gi håp til de som har mistet troen på fremtid og gitt kjærlighetens budskap til de unådde.

Dere hjelper oss å bygge broer og åpne dører for de som er utstøtt og undertrykt. Dere er med oss i vår kamp for frelse, rettferdighet og likeverd.

Julen er en tid for glede, kjærlighet og fellesskap. La oss sammen feire og fortsette å gjøre en forskjell i verden. La oss fortsette å være bærekraftige støtter, ikke bare i juletiden, men gjennom hele året.

Tusen takk for deres uvurderlige støtte og tillit. Må julen fylle deres hjerter med glede, og må det kommende året bringe rikelig med lykke og suksess. Vi ser frem til å fortsette samarbeidet og gjøre verden til et bedre sted, sammen med dere.

Med ønsker om en strålende jul og et fantastisk nyttår.

Med varme juleklemmer.

Kilde: Troens Bevis bladet for desember, 2023

Du kan være med og gjøre en forskjell ved å gi en gave til misjon

Bli inspirert av trosstyrkende historier og nytt fra misjonsfeltene:
Få Troens Bevis bladet gratis i postkassen. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter