Ungdomsvekkelse i Indonesia

Troens Bevis sin koordinator i Indonesia rapporterer om en enorm respons fra ungdommer vis SMS etter musikkampanjen Rune Edvardsen holdt på Java i november.

I november i fjor startet Troens Bevis opp sin fem-årssatsing med årlige musikkampanjer i Indonesia. Sidoarjo på øst-Java var først ut. Byen er et hardt område der muslimske fundamentalister står sterkt. Av frykt for opptøyer la derfor myndighetene restriksjoner på budskapet Rune Edvardsen kunne formidle fra scenen.
For å få kontakt med og følge opp ungdommene i ettertid ble det derfor markedsført et telefonnummer som de kunne sende en SMS til.
Billy, som er Troens Bevis sin koordinator i Indonesia, forteller at de har brukt dette nummeret aktivt siden november, og i gjennomsnitt 1500 ungdommer har tatt kontakt via dette nummeret hver måned. Her får de svar på spørsmål de har om Jesus, forbønn og kontakt med menigheter.

Les også: Nye fremstøt klare i Indonesia

Kirke på politistasjon
I desembernummeret av Troens Bevis kunne du lese om den tidligere jihadisten ”Abdi” som ble oppdratt til å hate de kristne, og stod bak både kirkebranner og drap på Jesus-troende. Men han opplevde en radikal omvendelse, og startet en kirke. Da han selv opplevde å bli angrepet av fundamentalister, fikk menigheten etablere seg inne på politistasjonen i byen. Ungdommer fra ”Abdis” menighet fungerte som veiledere ute i forsamlingen under Rune Edvardsens kampanje i Sidoarjo.
Lantang  forteller at mange ungdommer i Sidoarjo har stått fram som Jesustroende etter kampanjen Troens Bevis holdt i november. Mange av disse har opplevd trakassering og forfølgelse fra muslimske fundamentalister, og har blitt tvunget til å søke tilflukt på politistasjonen der ”Abdis” menighet holder til. Nå har Troens Bevis kjøpt inn et titalls madrasser, slik at ungdommene nå kan overnatte på gulvene inne på politistasjonen, avslutter Billy som er Troens Bevis sin koordinator i Indonesia. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter